Lazy Sunday 2023

Lazy-sundays-banner
lazy-sunday-logo
Slechts 99 €
Leden van Safeshops.be, bpost, Sodexo, myShopi, Combell nemen gratis deel. Je kan dit aanduiden in de checkout.

Voor slechts 99 €

Registreer voor sep 13, 2023

Op 17 september 2023 verwent Lazy Sunday de consument gedurende 24 uur met kortingen en aanbiedingen bij meer dan 250 webshops. Het aanbod is erg divers: van reizen en mode tot decoratie, vrije tijd, …

Zet je webshop op de kaart tijdens Lazy Sunday

Je had er misschien al van gehoord of je deed vorig jaar al mee: de Lazy Sundays van SafeShops.be. Heel wat consumenten durven (nog) niet online kopen. Op Lazy Sunday ontdekken ze een heleboel webshops en kunnen ze proeven van het online shoppen in alle gemoedsrust. Je klant geniet immers op zondag 24 uur lang van uitzonderlijke deals. Chill. Vanuit hun luie zetel.

En verhoog je omzet

Jij trekt nieuwe klanten aan en verwent je bestaande klanten met leuke deals. Zo creëer je niet alleen extra traffic, maar laat je ook je webshop zien aan meer dan 25 000 consumenten. En dankzij jouw superaanbieding kan de zondag van je klanten niet meer stuk!

Word lid van SafeShops.be en neem gratis deel aan The Days

Als lid van safeshops.be neem je gratis deel aan alle Days.

 

Word hier lid van Safeshops.be voor 295 euro per jaar

safeshops-logo
safeshops banner

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

  • Placeholder

    3 dagen extra visibiliteit en verkoop

    Schrijf meteen in voor alle Days en zet 3 keer per jaar je webshop extra in de kijker. Telkens met de nadruk op één van de 3 belangrijkste pijlers in e-commerce vandaag én morgen: duurzaamheid, betrouwbaarheid en lokaliteit.
    Meer info over Package deal