Local Day 2024

banner-local-friday
Slechts 99 €
Leden van Becom, PostNL België, bpost, Pluxee, Combell, myShopi nemen gratis deel. Je kan dit aanduiden in de checkout.

Voor slechts 99 €

Registreer voor 22 November, 2024

Koop lokaal. De trend die volledig uit zijn voegen barstte in 2020. Vandaag is het geen trend meer, maar maakt lokaal kopen integraal deel uit van de waarden die de consument vandaag hoog in het vaandel draagt. Wij maken van Black Friday “Local Friday” en zetten zo specifiek de lokale webshops actief op de Belgische markt extra in de verf. Kwestie van extra op te vallen in de ‘zwarte’ massa.

Zet jouw lokale webshop extra in de kijker

Ken je #wearelocal nog? Tijdens de eerste lockdown verzamelden we alle lokale handelaars, webshops en horeca op één handig platform. Als consument kon je meteen zien of je bij hen terecht kon voor afhaling, lokale of nationale levering. Als handelaar maakte je je zo bekend in je regio en in heel België. Dat doen we intussen elk jaar opnieuw…

Op Black Friday

Uitgerekend op Black Friday trekken wij de lokale kaart en trekken we de aandacht naar jouw lokale webshop. Jouw klant geniet 24 uur lang van uitzonderlijke deals en steunt de lokale, Belgische economie. Jij trekt nieuwe klanten aan en verwent je bestaande klanten met exclusieve deals. Bovendien profileer je je duidelijk als betrouwbare webshop en weten je klanten jou zeker te vinden in de korting-jungle van Black Friday.

Word lid van Becom en neem gratis deel aan The Days

Als lid van Becom betaal je niks en heb je toegang tot alle events.

 

Word hier lid van Becom voor 295 euro per jaar

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

  • Placeholder

    2 dagen extra visibiliteit en verkoop

    Schrijf meteen in voor alle Days en zet 2 keer per jaar je webshop extra in de kijker. Telkens met de nadruk op één van de belangrijkste pijlers in e-commerce vandaag en morgen: duurzaamheid en lokaliteit.
    Meer info over Package deal