TheDays-Logo

Met The Days biedt de Belgische e-commerce federatie SafeShops.be/BeCommerce samen met haar partners bpost, PostNL, Sodexo, myShopi & Combell een platform aan met tijdelijke, exclusieve online aanbiedingen.

Betrouwbaar shoppen. Dat wil de Belgische consument. Anno 2023 wil dat echter heel wat zeggen. Ethische waarden als duurzaamheid en lokaliteit geven een extra dimensie aan die ‘betrouwbaarheid’. Met The Days biedt de Belgische e-commerce federatie SafeShops.be/BeCommerce samen met haar partners bpost (Eco Wednesday), PostNL (Local Day), Sodexo, myShopi & Combell een platform aan met tijdelijke, exclusieve online aanbiedingen. Zo zet jij jouw zaak 2 keer per jaar extra in de kijker. Telkens met de nadruk op belangrijke pijlers in e-commerce zoals duurzaam en lokaal handelen. Bij elke Day zet je een ander aspect van je webshop of handel in de verf én je klanten genieten van (h)eerlijke kortingen.

Zo doe je mee

Blog

Zo doe je mee

Als (online) handelaar kan je je makkelijk inschrijven op het platform van The Days. Je kan kiezen om deel te nemen aan alle Days of slechts één van de twee. Eens geregistreerd, werk je je  aanbod in detail uit. Belangrijk is dat je een correct aanbod plaatst, passend bij het thema van de dag in kwestie. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om meerdere producten via jouw Google Shopping feed te uploaden.

Quanta costa?

Nada. Meedoen kost niks. Of toch niet als lid van SafeShops.be/BeCommerce of als klant van één van onze partners PostNL (Local Day), bpost (Eco Wednesday), Sodexo, myShopi of Combell.

Geen lid of klant? Ook dan houden we deze dagen zeer toegankelijk. Je betaalt slechts 99€ per deelname.

Schrijf je hier in
  • Placeholder

    2 dagen extra visibiliteit en verkoop

    Schrijf meteen in voor beide Days en zet 2 keer per jaar je webshop extra in de kijker. Telkens met de nadruk op één van de 3 belangrijkste pijlers in e-commerce vandaag én morgen: duurzaamheid, betrouwbaarheid en lokaliteit.
    Meer info over Package deal

PostNL België

PostNL België is de specialist in logistieke oplossingen binnen België, Europa en de rest van de wereld. Door het bundelen van de krachten kan PostNL in België een totaalpakket aanbieden van pakketten, pallets, multicolli en GDP-geconditioneerd transport. Hierdoor heeft PostNL in België een sterke kennis van zowel het B2C als het B2B netwerk.

Bekijk onze partner PostNL

Sodexo

Sodexo wordt Pluxee

Heb je het al gehoord? Op het einde van dit jaar verandert Sodexo Pass Belgium in Pluxee.

Ook voor jou opent Pluxee een wereld vol mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Meer dan ooit zetten we in op het ondersteunen van onze lokale handelaars.

Wist je dat Pluxee vouchers enkel bij Belgische handelaars kunnen worden uitgegeven?

We brengen je in contact met meer dan 1,5 miljoen consumenten, via onze digitale platformen en communicatiecampagnes. We benutten de kracht van digitaal om je boeiende en gepersonaliseerde ervaringen te bieden. Kies zelf hoe je Pluxee vouchers wil aanvaarden. In je fysieke winkel, je webshop of via een marktplaats, … alles is mogelijk!

Bekijk onze partner Sodexo