TheDays-Logo

Met The Days biedt SafeShops.be, de Belgische e-commerce associatie samen met haar partners bpost, Sodexo, myShopi & Combell een platform aan met tijdelijke, exclusieve online aanbiedingen.

Betrouwbaar shoppen. Dat wil de Belgische consument. Anno 2022 wil dat echter heel wat zeggen. Ethische waarden als duurzaamheid en lokaliteit geven een extra dimensie aan die ‘betrouwbaarheid’. Met The Days biedt SafeShops.be, de Belgische e-commerce associatie samen met haar partners bpost, Sodexo, myShopi & Combell een platform aan met tijdelijke, exclusieve online aanbiedingen. Zo zet jij jouw zaak 3 keer per jaar extra in de kijker. Telkens met de nadruk op één van de 3 belangrijkste pijlers in e-commerce vandaag én morgen: be sustainable – be trustful – be local. Bij elke Day zet je een ander aspect van je webshop of handel in de verf én je klanten genieten van (h)eerlijke kortingen.

Zo doe je mee

Zo doe je mee

Als (online) handelaar kan je je makkelijk inschrijven op het platform van The Days. Je kan kiezen om deel te nemen aan alle Days of slechts één of twee van de 3. Eens geregistreerd, werk je je  aanbod in detail uit. Belangrijk is dat je een correct aanbod plaatst, passend bij het thema van de dag in kwestie. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om meerdere producten via jouw Google Shopping feed te uploaden.

Quanta costa?

Nada. Meedoen kost niks. Of toch niet als lid van SafeShops.be of als klant van één van onze partners bpost, Sodexo, myShopi of Combell.

Geen lid of klant? Ook dan houden we deze dagen zeer toegankelijk. Je betaalt slechts 99€ per deelname.

Schrijf je hier in
  • Placeholder

    3 dagen extra visibiliteit en verkoop

    Schrijf meteen in voor alle Days en zet 3 keer per jaar je webshop extra in de kijker. Telkens met de nadruk op één van de 3 belangrijkste pijlers in e-commerce vandaag én morgen: duurzaamheid, betrouwbaarheid en lokaliteit.
    Meer info over Package deal

Wees transparant over je waarden

Transparantie. De online shopper van vandaag wil weten waar jij als webshop voor staat. Koopt hij bij een lokale shop? Een webwinkel die duurzaam te werk gaat, een webshop die eerder kwaliteit voorop stelt? Een juiste voorstelling van jou als webshop is dan ook cruciaal.

 

Het Contributio Paspoort

Met het Contributio paspoort krijgt de consument in 1 oogopslag te zien waar jij als handelaar belang aan hecht. Hij ontdekt zo in 1 klik je waarden, je zuurverdiende certificaten, je lidmaatschappen en enkele gegevens over je lokaliteit.

Eens geregistreerd vragen we dan ook even om jouw Contributio paspoort aan te maken en na te denken over hoe jij je als webshop wenst te presenteren.

Ontdek hier alles over Contributio

bpost

Een betrouwbare partner die het uw klanten makkelijker maakt

Online shoppers willen dat hun aankopen probleemloos verlopen: pakjes die op tijd en op de juiste plek toekomen en die makkelijk kunnen gevolgd worden.  En laat dat nu net de troef zijn van bpost, marktleider op de Belgische B2C-pakjesmarkt. Dank zij ons flexibele en betrouwbare netwerk, helpen wij u om uw klanten zorgeloos en vlot hun pakjes bij hen te leveren

Bekijk onze partner bpost
partners bpost

Sodexo

Online betalen met de Eco Pass, Lunch Pass en Cadeau Pass

Wist je dat je de Eco Pass, Lunch Pass en Cadeau Pass van Sodexo ook kan aanvaarden voor betalingen in je webshop?

Wanneer je de Sodexo Card toevoegt aan de betalingsmogelijkheden in je webshop, verhoog je als handelaar je omzet. Door online betalingen met Sodexo-cheques te aanvaarden, vinden meer dan een miljoen nieuwe en potentiële klanten jouw winkel namelijk snel en eenvoudig terug!

Bekijk onze partner Sodexo
sodexo green