TheDays-Logo

Met The Days biedt de Belgische e-commerce federatie Becom samen met haar partners bpost, PostNL België, Pluxee, myShopi & Combell een platform aan om jouw zaak in de kijker te zetten met exclusieve online aanbiedingen. Elke dag heeft zijn eigen thema.

Betrouwbaar shoppen. Dat wil de Belgische consument. Anno 2024 wil dat echter heel wat zeggen. Een betrouwbare webshop moet vandaag ook duurzaam zijn en bij voorkeur lokaal verankerd. Met The Days biedt de Belgische e-commerce federatie Becom samen met haar partners bpost (Eco Wednesday), PostNL België (Local Day), Pluxee, myShopi & Combell een platform aan met tijdelijke, exclusieve online aanbiedingen rond die twee thema’s.

Op deze twee dagen krijg jij de kans om je duurzame en/of lokale webshop extra in de kijker te zetten bij de Belgische shoppers. Elke Day zet een ander aspect van je webshop of handel in de verf en je klanten genieten van (h)eerlijke kortingen.

Zo doe je mee

Blog

Zo doe je mee

Als (online) handelaar kan je je makkelijk inschrijven op het platform van The Days. Je kan kiezen om deel te nemen aan alle Days of slechts één van de twee. Eens geregistreerd, werk je je  aanbod in detail uit. Belangrijk is dat je een correct aanbod plaatst, passend bij het thema van de dag in kwestie. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om meerdere producten in de kijker te zetten.

Quanta costa?

Nada. Meedoen kost niks. Of toch niet als lid van Becom of als klant van één van onze partners  bpost (Eco Wednesday), PostNL België (Local Day), Pluxee, myShopi of Combell.

Geen lid of klant? Ook dan houden we deze dagen zeer toegankelijk. Je betaalt slechts 99€ per deelname.

Schrijf je hier in
  • Placeholder

    2 dagen extra visibiliteit en verkoop

    Schrijf meteen in voor alle Days en zet 2 keer per jaar je webshop extra in de kijker. Telkens met de nadruk op één van de belangrijkste pijlers in e-commerce vandaag en morgen: duurzaamheid en lokaliteit.
    Meer info over Package deal

Bpost

bpostgroup is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. bpost beschikt over het meest uitgebreide netwerk in België voor het afhalen en versturen van pakjes, dankzij een combinatie van verschillende kanalen zoals Postkantoren, Postpunten, Pakjespunten en Pakjesautomaten waar de klant 24 uur per dag terecht kan. bpost staat synoniem voor kwaliteit en efficiëntie in logistiek, met een focus op duurzaamheid en klanttevredenheid. 

 

Bekijk onze partner bpost

Pluxee

Wist je dat Sodexo Pass Belgium sinds eind vorig jaar verder gaat als Pluxee?

Ook voor jou opent Pluxee een wereld vol mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Meer dan ooit zetten we in op het ondersteunen van onze lokale handelaars. Wist je dat Pluxee vouchers enkel bij Belgische handelaars kunnen worden uitgegeven? We brengen je in contact met meer dan 1,5 miljoen consumenten, via onze digitale platformen en communicatiecampagnes. We benutten de kracht van digitaal om je boeiende en gepersonaliseerde ervaringen te bieden. Kies zelf hoe je Pluxee vouchers wil aanvaarden. In je fysieke winkel, je webshop of via een marktplaats, … alles is mogelijk!

 

Bekijk onze partner Pluxee