Home Partners
safeshops-logo

Safeshops.be

Met The Days bieden we als Belgische e-commerce associatie een platform aan met tijdelijke, exclusieve online aanbiedingen om thema’s zoals duurzaamheid, betrouwbaarheid en lokaal shoppen via e-commerce in de kijker te zetten. Jij maakt duidelijk wat je waarden zijn en waar je voor staat als handelaar. In de huidige wildgroei van aanbiedingen op het internet is dat essentieel. Zo kunnen we samen het online shoppen in België stimuleren en doen groeien. En zo wordt online shoppen ook funshoppen. Daarnaast is SafeShops.be een ware draaischijf voor de uitwisseling van kennis en informatie via aangepaste (digitale) evenementen en opleidingen. Ontdek wat wij voor jou als webshop kunnen doen. Starter of ervaren webwinkel, iedereen is welkom!

Meer info
bpost-logo

bpost

Digitalisering en duurzaamheid in het teken van de klant. Dat is waar bpost anno 2021 mee bezig is. Online shoppers – en dus jouw klanten – het zo eenvoudig mogelijk maken om hun pakjes in ontvangst te nemen. Maar dan wel met een zo klein mogelijke impact op het milieu. Het pilootproject Ecozone Mechelen is daar een mooi voorbeeld van. De stad telt intussen 50 makkelijk verplaatsbare pakjesautomaten, zonder elektriciteit en verankering en je ziet er postbodes met nieuwe cargobikes en elektrische bestelwagens rijden. En dat is 3 keer beter voor het milieu: minder files, gezondere lucht en nabijheid van afhaalpunten.

Meer info
Sodexo logo

Sodexo

Sodexo heeft als missie om diensten te leveren die de levenskwaliteit verbeteren van onze klanten, consumenten, handelaars en werknemers. Geef je omzet een boost dankzij online betalingen met de Sodexo Card Wist je dat je dat handelaars die de Sodexo Card toevoegen aan de betalingsmogelijkheden in hun webshop, hun omzet zien verhogen? Door online betalingen met Sodexo-cheques te aanvaarden, vinden meer dan een miljoen nieuwe en potentiële klanten jouw winkel namelijk snel en eenvoudig terug!

Meer info
myshopi-logo

myShopi

Jouw duurzame promo op myShopi. myShopi is het grootste online promoplatform van België met maar liefst 1,3 miljoen actieve gebruikers en meer dan 2,2 miljoen downloads. Op Eco Wednesday zet myShopi  alle promo’s van de deelnemende webshops ook op hun platform. Van extra visibiliteit gesproken! Wil je na Eco Wednesday blijven genieten van de extra aandacht die je verdient? Neem dan zeker contact op en ontdek hoe zij jouw groene hart kan delen met heel België!

Meer info
combell-logo

Combell

Of het nu Lazy Sunday, Eco Wednesday of Local Day is; bij Combell zit je élke dag goed. Wanneer je een webshop of website hebt, wil je er zeker van zijn dat die altijd bereikbaar blijft. En da’s de sterkte van Combell, de absolute specialist in E-commerce-hosting. Met hosting bij Combell ben je zeker van een veilige én vlot werkende webshop.

Meer info