Home Partners

Becom

Met The Days bieden we als Belgische e-commerce federatie een platform aan met tijdelijke, exclusieve online aanbiedingen om thema’s zoals duurzaamheid en lokaal shoppen via e-commerce in de kijker te zetten. Jij maakt duidelijk wat je waarden zijn en waar je voor staat als handelaar. In de huidige wildgroei van aanbiedingen op het internet is dat essentieel.

Meer info

PostNL België

PostNL België is de specialist in logistieke oplossingen binnen België, Europa en de rest van de wereld. Door het bundelen van de krachten kan PostNL in België een totaalpakket aanbieden van pakketten, pallets, multicolli en GDP-geconditioneerd transport. Hierdoor heeft PostNL in België een sterke kennis van zowel het B2C als het B2B netwerk.

Meer info
bpost-logo

bpost

Een positieve impact op een duurzame samenleving Als post- en pakjesbedrijf zien we het als onze plicht om een positieve invloed op mens en maatschappij uit te oefenen. Door nauw samen te werken met leveranciers, klanten en gemeenschappen dragen we ons steentje bij tot een duurzame samenleving op alle mogelijke manieren. Duurzaamheidsmissie We zijn ervan overtuigd dat groei moet samengaan met een positieve impact op de maatschappij. Want enkel door de handen in elkaar te slaan kunnen we onze groene ambities waarmaken.

Meer info

Pluxee

Een wereld vol mogelijkheden voor iedereen Het nieuwe merk weerspiegelt beter onze visie, ambities en wat we voor handelaars zoals jij willen betekenen. We willen je immers met meer consumenten in contact brengen, zodat je zaak duurzaam groeit. Geef je omzet een boost met online betalingen via Pluxee Wist je dat winkeliers die de Pluxee Card toevoegen aan hun online betaalmogelijkheden hun omzet verhogen? Door online betalingen via Pluxee te aanvaarden, bereik je in een handomdraai meer dan een 1,5  miljoen nieuwe klanten en prospects.

Meer info
combell-logo

Combell

Of het nu Lazy Sunday, Eco Wednesday of Local Day is; bij Combell zit je élke dag goed. Wanneer je een webshop of website hebt, wil je er zeker van zijn dat die altijd bereikbaar blijft. En da’s de sterkte van Combell, de absolute specialist in E-commerce-hosting. Met hosting bij Combell ben je zeker van een veilige én vlot werkende webshop.

Meer info
myshopi-logo

myShopi

Jouw duurzame promo op myShopi. myShopi is een online promoplatform van België met maar liefst 300.000 wekelijks actieve gebruikers en meer dan 1,5 miljoen downloads. myShopi bundelt verschillende features in 1 app. Van digitale folders, cashbacks, Great Deals, online promoties, tot het toevoegen van klantenkaarten of boodschappenlijstjes.

Meer info