Home Partners PostNL België

PostNL België is de specialist in logistieke oplossingen binnen België, Europa en de rest van de wereld. Door het bundelen van de krachten kan PostNL in België een totaalpakket aanbieden van pakketten, pallets, multicolli en GDP-geconditioneerd transport. Hierdoor heeft PostNL in België een sterke kennis van zowel het B2C als het B2B netwerk.
Wist je trouwens dat PostNL met haar Pakketten-netwerk al 20 jaar bestaat in België? 20 jaar geleden startten de activiteiten en 10 jaar geleden vond de rebranding naar de naam ‘PostNL’ plaats.
Met dank aan het Nederlandse moederbedrijf, kon de Belgische dochter gedurende deze periode waardevolle expertise opbouwen.

Maar, PostNL heeft zich de afgelopen jaren ook sterk lokaal verankerd in België. Zo bezorgen de PostNL chauffeurs vanuit verschillende depots in Vlaanderen en Wallonië pakjes in alle uithoeken van het land. In oktober opende een tweede hoogtechnologisch sorteer-en distributiecentrum, waar pakjes aan extreem hoge snelheid over de sorteerband rollen. Maar bijvoorbeeld ook het Belgische netwerk aan PostNL-punten, waar je zelf een pakje kan ophalen of versturen, wordt nog elke dag uitgebreid.

Kortom, een bedrijf als PostNL in België kent het belang van lokale aanwezigheid en steunt bijgevolg ook het Belgische ondernemerschap van harte. Een initiatief als Local Day, waarbij ethische waarden als duurzaamheid en lokaliteit centraal staan, sluit daar naadloos bij aan. PostNL nodigt je uit om dit samen met ons te beleven.