Home Blog Geen onderdeel van een categorie Eco-fashion in stijl

Met Ladieswholikethat.com heeft Rebecca een duidelijk doel. Elke vrouw moet zichzelf kunnen vinden en zichzelf zijn. En zoals elke kledingzaak het betaamt: stijl staat centraal. Daarom is er voor elk kledingstuk een breed scala aan maten, zodat iedereen iets kan vinden dat perfect past. Omdat elke vrouw uniek is en haar eigen stijl heeft. De meeste items kan je trouwens personaliseren door bijvoorbeeld de kleur te kiezen.

Maar dat is niet alles. “Ecologie en duurzaamheid vormen de tweede hoeksteen van mijn zaak: Ik wil niet zomaar zaken doen en snel geld verdienen. Als studente maatschappelijk werk ben ik ook begaan met mens en maatschappij. Ik denk dat wat we doen in ons dagelijks leven een grote impact heeft op de toekomst van onze kinderen. Daarom vind ik het belangrijk om goed na te denken over hoe ik de dingen aanpak”, vertelt Rebecca.

Ecologie en duurzaamheid als uitgangspunt

Het behoud van het milieu is een zorg voor velen onder ons. Daarom kiezen we voor een milieuvriendelijke aanpak bij elke stap van ons werk: biologische en/of milieuvriendelijke producten, eco-gecertificeerde inkten, plasticvrije verpakkingen.

Het gamma bestaat uit 2 verschillende soorten ecologisch textiel, zoals bio katoen, en gerecycleerd materiaal. “Ik besteed veel aandacht aan de materialen en wat zacht en vriendelijk is voor de huid. Alle designs en opdrukken zijn bovendien uitgevoerd met vegan inkten op waterbasis.” Onze producten zijn ook sowieso gemaakt met kwaliteitsmaterialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan.

Daarnaast kiezen we bij Ladieswholikethat.com voor plasticvrije, tweedehands, gerecycleerde of recycleerbare verpakkingen. Verder blijft het een continue zoektocht. “Ik blijf me informeren, zoeken naar de beste oplossing en mijn partners en leveranciers bewust kiezen. Soms is dat met vallen en opstaan, maar dat is ondernemen nu eenmaal”.

Integriteit is de basis van alles wat we doen. Het is de hoeksteen van ons bedrijf en de hoeksteen van onze relaties. “Ik ben altijd eerlijk en transparant, in onze omgang met elkaar, onze leveranciers, partners en met onze klanten.”

Zin in een uniek item of meer weten over de startup van deze student-ondernemer? Neem gerust een kijkje op ladieswholikethat.com.