Eco Wednesday 2024

eco-wednesday-hero-banner
eco-wednesday-logo
Slechts 99 €
Leden van Safeshops.be/BeCommerce, PostNL, Sodexo, myShopi, Combell nemen gratis deel. Je kan dit aanduiden in de checkout.

Voor slechts 99 €

Registreer voor mei 10, 2024

Heb je ecologische producten, werk je met duurzame verpakkingen of worden je producten “bewust bezorgd”? Dan zetten we graag jouw webshop in de kijker op Eco Wednesday. Die gaat dit jaar door op woensdag 15 mei 2024. 

Bewust shoppen

Duurzaam ondernemen is meer dan een trend. Het is een blijver. Onderzoek naar het gedrag van de Belgische e-shopper toonde een duidelijke evolutie in zijn verwachtingen. In 2022 gaf 42% aan dat een webshop oog moet hebben voor duurzaamheid, maar slechts 1 op 4 kan ook een webshop noemen die duurzaam werkt.

Bij webshops met een groen hart

Veiligheid en betrouwbaarheid kregen dus een nieuwe dimensie: duurzaamheid. Je als duurzaam profileren blijkt duidelijk nog een uitdaging. Daarom zet de Belgische e-commerce federatie SafeShops.be/BeCommerce op Eco Wednesday specifiek die webshops in de kijker die duurzaam werken en/of duurzame producten aanbieden. Want betrouwbaar betekent niet alleen veilig, maar ook eerlijk en duurzaam.

Word lid van SafeShops.be/BeCommerce en neem gratis deel aan The Days

Als lid van Safeshops.be/BeCommerce is jouw deelname aan The Days gratis .

 

Word hier lid van Safeshops.be/BeCommerce voor 295 euro per jaar

safeshops banner

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

 • Placeholder

  2 dagen extra visibiliteit en verkoop

  Schrijf meteen in voor beide Days en zet 2 keer per jaar je webshop extra in de kijker. Telkens met de nadruk op één van de 3 belangrijkste pijlers in e-commerce vandaag én morgen: duurzaamheid, betrouwbaarheid en lokaliteit.
  Meer info over Package deal
 • Local Day 2023

  nov 24, 2023
  voor lokale webshops actief in België
  Meer info over Local Day 2023