Eco Wednesday 2025

eco-wednesday-logo
Slechts 99 €
Leden van Becom, PostNL België, bpost, Pluxee, Combell, myShopi nemen gratis deel. Je kan dit aanduiden in de checkout.

Voor slechts 99 €

Registreer voor 09 mei, 2025

Heb je ecologische producten, werk je met duurzame verpakkingen, worden je producten ecologisch bezorgd of werk je op andere manieren aan duurzaamheid? Dan zetten we graag jouw webshop in de kijker op Eco Wednesday. Die gaat dit jaar van start op woensdag 14 mei 2025. Op vraag van deelnemende webshops en shoppers verlengen we de promoties dit jaar tot en met 18 mei.

Bewust shoppen

Duurzaam ondernemen is meer dan een trend. Het is een blijver. Onderzoek naar het gedrag van de Belgische e-shopper toonde een duidelijke evolutie in zijn verwachtingen. In 2022 gaf 42% aan dat een webshop oog moet hebben voor duurzaamheid, maar slechts 1 op 4 kan ook een webshop noemen die duurzaam werkt.

Bij webshops met een groen hart

Veiligheid en betrouwbaarheid kregen dus een nieuwe dimensie: duurzaamheid. Maar je als duurzaam profileren blijkt duidelijk nog een uitdaging. Daarom zet de Belgische federatie voor de digitale handel Becom op Eco Wednesday specifiek die webshops in de kijker die duurzaam werken en/of duurzame producten aanbieden. Want betrouwbaar betekent niet alleen veilig, maar ook eerlijk en duurzaam.

Word lid van Becom en neem gratis deel aan The Days

Als lid van Becom is jouw deelname aan The Days gratis .

Word hier lid van Becom vanaf 295 euro per jaar

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

 • Placeholder

  2 dagen extra visibiliteit en verkoop

  Schrijf meteen in voor alle Days en zet 2 keer per jaar je webshop extra in de kijker. Telkens met de nadruk op één van de belangrijkste pijlers in e-commerce vandaag en morgen: duurzaamheid en lokaliteit.
  Meer info over Package deal
 • Local Day 2024

  29 November, 2024
  voor lokale webshops actief in België
  Meer info over Local Day 2024