Home Partners Becom

Met The Days bieden we als Belgische e-commerce federatie een platform aan met tijdelijke, exclusieve online aanbiedingen om thema’s zoals duurzaamheid en lokaal shoppen via e-commerce in de kijker te zetten. Jij maakt duidelijk wat je waarden zijn en waar je voor staat als handelaar. In de huidige wildgroei van aanbiedingen op het internet is dat essentieel.

Zo kunnen we samen het online shoppen in België stimuleren en doen groeien. En zo wordt online shoppen ook funshoppen. Daarnaast is Becom een ware draaischijf voor de uitwisseling van kennis en informatie via aangepaste (digitale) evenementen en opleidingen.

Ontdek wat wij voor jou als webshop kunnen doen. Starter of ervaren webwinkel, iedereen is welkom!

 

Becom – your digital wings

Becom is de federatie voor digitale handel in België.

Ideeën kennen geen grenzen. Daarom is Becom voor zij die liever over muurtjes kijken. Voor zij die goesting hebben, hun vleugels spreiden en ondernemen met hart en ziel. Voor zij die fier zijn, die weten dat succes wacht achter de volgende muisklik.

Voor vernieuwers, pioniers en, bovenal, voor dromers en doeners bouwen wij een warm nest om te kunnen groeien. Voor zij die het beter willen doen. Duurzamer, veiliger, betrouwbaarder.

Want je moet niet groot zijn om digitaal groot te denken – aan ideeën is hier alvast geen gebrek. Elke digitale megaspeler begon ooit als schets, dus tekenen we samen de weg uit naar duurzame, klantvriendelijke e-commerce. We zijn er om je te helpen bij elke stap van de reis, om samen geschiedenis te schrijven in het digitale landschap.

De toekomst wacht niet, hij wordt gemaakt door digitale ondernemers van bij ons.