Home Partners Combell

Of het nu Lazy Sunday, Eco Wednesday of Local Day is; bij Combell zit je élke dag goed.

combell-logo

Wanneer je een webshop of website hebt, wil je er zeker van zijn dat die altijd bereikbaar blijft. En da’s de sterkte van Combell, de absolute specialist in E-commerce-hosting. Met hosting bij Combell ben je zeker van een veilige én vlot werkende webshop.

Betrouwbare one-stop hostingpartner

Combell is de Belgische marktleider in hosting. Je kan er terecht voor expertise op vlak van hosting, infrastructuur, e-mail en domeinnamen.

Daarnaast is Combell gekend om z’n ijzersterke gratis support: je krijgt er dag en nacht een Combell-expert aan de lijn, die jou in je eigen taal verder helpt. Ongeacht het tijdstip of de vraag: Combell behandelt je probleem met aandacht, professionaliteit en spoed.

Nog geen webshop? Bij Combell zet je er zó eentje op.

Wie een webshop wil opstarten, hoeft daar geen techneut voor te zijn. Met de gebruiksvriendelijke ShopBuilder van Combell of WooCommerce voor WordPress maak en beheer je ‘m makkelijk zelf.

Met ShopBuilder bouw je je webwinkel met behulp van een basissjabloon, en kan je ‘m volledig naar je eigen wensen inrichten. Klikken, slepen en klaar! Je beheert ook erg makkelijk je stock, én de betalingsmogelijkheden zijn in een mum van tijd opgezet. En zo kan je volgende keer zélf deelnemen aan The Days ;-).

Bouw dus snel je webshop, en doe volgende editie zélf mee aan The Days ;-).

Gegarandeerde veiligheid met het Combell Shield

Combell investeert voortdurend in z’n infrastructuur, om een hoge veiligheid te kunnen garanderen. Met hosting bij Combell kies je dus voor een optimale beveiliging van jouw webshop. Elke klant met een shared hostingpakket wordt beschermd door het Combell Shield: een verzameling aan veiligheidsmaatregelen, die hackers en cybercriminelen geen schijn van kans geven.

Wil je verzekerd zijn van een vlotte werking en optimale veiligheid?

Vraag dan zeker een gratis audit aan om je webshop te optimaliseren!

Oplossingen op maat

Een speciaal verzoek? De specialisten van Combell denken graag met je mee. Contacteer hen op het gratis nummer 0800-8-5678, en bekijk samen welke hostingoplossing geschikt is voor jouw webwinkel of website. Van een instapklaar hostingpakket tot een cloud-oplossing op maat: bij de ervaren Combell-experts zit je sowieso op de juiste plaats.