Home Partners myShopi

Jouw duurzame promo op myShopi.

myshopi-logo

myShopi is het grootste online promoplatform van België met maar liefst 1,3 miljoen actieve gebruikers en meer dan 2,2 miljoen downloads. Op Eco Wednesday zet myShopi  alle promo’s van de deelnemende webshops ook

op hun platform. Van extra visibiliteit gesproken! Wil je na Eco Wednesday blijven genieten van de extra aandacht die je verdient? Neem dan zeker contact op en ontdek hoe zij jouw groene hart kan delen met heel België!

Eco Wednesday ook op myShopi

Op 18 mei zet SafeShops.be alle webshops met een duurzame visie extra in de kijker. myShopi doet daar graag nog een schepje bovenop: we zetten alle promo’s van de deelnemende webshops ook op ons platform. Want op Eco Wednesday verdienen alle webshops met een groen hart om te genieten van maximale visibiliteit.

En wil je na Eco Wednesday verder blijven genieten van de extra aandacht die je verdient?

Neem dan contact op en ontdek wat myShopi voor jouw webshop kan doen.

header myShopi

Duurzame leveringen met CityDepot

CityDepot_logo_by_BD-Logistics_RGB_GreenGrey

Duurzaamheid staat centraal bij CityDepot by BD Logistics. CityDepot is pionier in België in duurzame stadsdistributie en biedt een totaaloplossing voor distributie van goederen naar de binnenstad én terug. Met 7 vestigingen over heel België verspreiden ze hun duurzame propositie op nationaal niveau. CityDepot bundelt goederenstromen aan de rand van de stad die vervolgens in de stad worden uitgeleverd in functie van het afleverpunt om zo het aantal logistieke bewegingen te verminderen. CityDepot zet bovendien in op een modulaire groene vloot die bestaat uit elektrische bestelwagens, CNG voertuigen, HVO vrachtwagens en fietsen.