Home Partners myShopi

Jouw duurzame promo op myShopi.

myshopi-logo

myShopi is een online promoplatform van België met maar liefst 300.000 wekelijks actieve gebruikers en meer dan 1,5 miljoen downloads. myShopi bundelt verschillende features in 1 app. Van digitale folders, cashbacks, Great Deals, online promoties, tot het toevoegen van klantenkaarten of boodschappenlijstjes.

Eco Wednesday op myShopi

Op Eco Wednesday zet myShopi alle promo’s van de deelnemende webshops op hun platform. Van extra visibiliteit gesproken! Wil je na Eco Wednesday blijven genieten van de extra aandacht die je verdient? Neem dan zeker contact op en ontdek hoe zij jouw groene hart kan delen met heel België!

Neem dan contact op via sales@bdmedia.be en ontdek wat myShopi voor jouw webshop kan doen.

header myShopi

Duurzame leveringen met BD Logistics

Duurzaamheid staat centraal bij BD Logistics. Met de city logistics oplossing, beter bekend als CityDepot, is BD Logistics pionier in België in duurzame stadsdistributie en biedt een totaaloplossing voor distributie van goederen naar de binnenstad én terug. Met verschillende vestigingen over heel België verspreiden ze hun duurzame propositie op nationaal niveau. Ze bundelen goederenstromen aan de rand van de stad die vervolgens in de stad worden uitgeleverd in functie van het afleverpunt om zo het aantal logistieke bewegingen te verminderen.