Home Partners Safeshops.be/BeCommerce

Met The Days bieden we als Belgische e-commerce federatie een platform aan met tijdelijke, exclusieve online aanbiedingen om thema’s zoals duurzaamheid, betrouwbaarheid en lokaal shoppen via e-commerce in de kijker te zetten. Jij maakt duidelijk wat je waarden zijn en waar je voor staat als handelaar. In de huidige wildgroei van aanbiedingen op het internet is dat essentieel.

Zo kunnen we samen het online shoppen in België stimuleren en doen groeien. En zo wordt online shoppen ook funshoppen. Daarnaast is SafeShops.be/BeCommerce een ware draaischijf voor de uitwisseling van kennis en informatie via aangepaste (digitale) evenementen en opleidingen.

Ontdek wat wij voor jou als webshop kunnen doen. Starter of ervaren webwinkel, iedereen is welkom!

 

SafeShops.be / BeCommerce, dé Belgische e-commerce associatie

Ontstaan uit het initiatief van enkele belangrijke Belgische webshops, zetten we ons dagelijks in om het vertrouwen van consumenten, bedrijven en overheden in e-commerce en in webshops te verhogen. Dat doen we door middel van ons Kwaliteitslabels en door jou te helpen met modeldocumenten, juridisch advies, onze Security & Conversie Check en tal van (online) evenementen en opleidingen.

Meer weten? Surf dan even naar www.safeshops.be