Home Partners Sodexo

Sodexo logoSodexo heeft als missie om diensten te leveren die de levenskwaliteit verbeteren van onze klanten, consumenten, handelaars en werknemers.

Geef je omzet een boost dankzij online betalingen met de Sodexo Card
Wist je dat je dat handelaars die de Sodexo Card toevoegen aan de betalingsmogelijkheden in hun webshop, hun omzet zien verhogen? Door online betalingen met Sodexo-cheques te aanvaarden, vinden meer dan een miljoen nieuwe en potentiële klanten jouw winkel namelijk snel en eenvoudig terug!

De voordelen van online betalingen met Sodexo-cheques te aanvaarden

 • Een extra service om aan je klanten te bieden
  De Sodexo Card is een betaalmiddel dat door meer dan een miljoen consumenten wordt gebruikt en gewaardeerd. Sodexo biedt de handelaars van zijn netwerk zo een uitzonderlijke zichtbaarheid naar al deze consumenten, en dat via meerdere kanalen: een maandelijkse nieuwsbrief, een website en mobiele app die dagelijks door honderdduizenden mensen worden bezocht, een zoekmachine om lokale handelaars terug te vinden, sociale netwerken, enz.
 • De mogelijkheid om betalingen aan te vullen
  Je klanten kunnen betalingen met hun Sodexo Card eenvoudig aanvullen met Bancontact, VISA of Mastercard. Zo is betalen steeds eenvoudig, ook voor hogere bedragen.
 • Steun voor de lokale economie
  De gebruikers van Sodexo-cheques vinden jouw zaak snel en eenvoudig terug in onze zoekmotor voor lokale handelaars op de website en in de mobiele app van Sodexo4You.

Sodexo banner

Aansluiten bij Sodexo heeft trouwens nóg voordelen:

 • De integratie van online betaling gebeurt via Mollie of rechtstreeks met Limonetik
 • Ook een integratie via Ingenico zal erg binnenkort mogelijk zijn.
 • Terugbetalingen gebeuren binnen de 48 uur
 • Je hebt 24/24, 7/7 toegang tot je facturen en transactieoverzichten
 • Onze diensten staan telefonisch of per e-mail voor je klaar bij problemen of vragen

Klik hier om aan te sluiten bij Sodexo en de Sodexo Card in jouw webshop te aanvaarden!

Heb je graag wat meer info? Vul dan even dit contacformulier in en wij nemen snel contact met je op om je te helpen met je vragen.