Home Praktische info

Praktische info over je deelname

Deadline 19 mei

Jullie logo en de doorlink naar de webshop zijn vanaf heden zichtbaar op de website van The Days, samen met een link naar jullie waarden via het Contributio symbool. Indien jullie logo hier nog niet zichtbaar is verliezen jullie een deel visibiliteit en dat zou jammer zijn. Ben je lid van Safeshops, vergeet dan zeker niet het Verified by SafeShops logo aan te duiden in je contributio paspoort.

Hier vind je een goed voorbeeld van deelnemende webshop Okoliv

Overzicht handelaren op Eco Wednesday

Deadline: 19 mei

Hoe je dit het best kan doen, vind je hier.  Ondervind je hier moeilijkheden mee? Geef ons dan gerust een seintje op administratie@safeshops.be. We helpen je graag op weg.

Je kan in je profiel op thedays.be een voorbeeld .CSV of .XLS bestand downloaden om daarin je producten te plaatsen. Deze kan je dan opnieuw uploaden in je profiel bij ‘Aanbiedingen’.

Belangrijke informatie voor wanneer je dit document wil gebruiken:

  • Gebruik dezelfde lay-out als opgegeven in het voorbeeld
  • de ID mag geen speciale tekens bevatten, enkel cijfers.
  • De prijs van het product vul je in zonder €-teken of EUR in de omschrijving
  • Je kan maximum 100 producten uploaden per taal. Hou er dus rekening mee dat je enkel relevante producten in de .XLS of .CSV file plaatst.

Waarom is het belangrijk om dit zo snel mogelijk in orde te brengen? Wij testen graag alles op voorhand, samen met ons development team kunnen we controleren of je Feed goed doorkomt op ecowednesday.be – indien je hier te laat mee bent kunnen we niet garanderen dat je producten zichtbaar zullen wanneer de consument producten zoekt via Product Search op de website.

Heb je geen Google Feed, geen zorgen. Consumenten kunnen je aanbieding/ promotie ook terugvinden in het handelaren overzicht. Zie puntje 3.

Deadline: 15 mei

Heb je een aantal producten waarop je een leuke korting kan aanbieden, of heb je een generieke promotiecampagne lopen? Geef hiervoor dan een korte omschrijving op in de voorziene velden. Werk je met een kortingscode? Vergeet dan zeker niet de Actie Code in te vullen en deze vanaf 25 mei te activeren op je webshop.

Gelieve dit aan te vullen voor 15 mei. Waarom? myShopi, het grootste promo-platform van België zal jouw actie mee op hun promopagina plaatsen tijdens Eco Wednesday om zo nog meer tractie naar je webshop te genereren. We moeten de gegevens doorgeven aan hen op 16 mei, ben je dus niet in orde dan kunnen we jammer genoeg jouw actie niet zichtbaar maken op myShopi.be.