Home Praktische info

Praktische info over je deelname

Deadline 16 november

Jullie logo en de doorlink naar de webshop zijn vanaf heden zichtbaar op de website van The Days, samen met een link naar jullie waarden via het Contributio symbool. Indien jullie logo hier nog niet zichtbaar is verliezen jullie een deel visibiliteit en dat zou jammer zijn. Ben je lid van Safeshops, vergeet dan zeker niet het Verified by SafeShops logo aan te duiden in je contributio paspoort.

Deadline: 16 november

  • Product Feeds: We laten niet enkel de deelnemende webshops met hun aanbieding zien op het platform, consumenten kunnen ook door producten scrollen. Daarom is het belangrijk dat ook jij producten uploadt in het systeem. We bieden je 2 verschillende opties aan om dit te doen.
  • Google Shopping Feed: Heb je reeds een account op Google Shopping en weet je je weg daar een beetje. Maak dan van daaruit een lijst met maximum 100 producten die jij wil promoten tijdens Lazy Sunday. Deze kan je in de vorm van een Google XML url invullen.
  • Via vooropgemaakte Excel file: deze kan je downloaden in je profiel bij ‘aanbiedingen handelaar’.

Belangrijke informatie voor wanneer je dit document wil gebruiken:

  • Gebruik dezelfde lay-out als opgegeven in het voorbeeld
  • de ID mag geen speciale tekens bevatten, enkel cijfers.
  • De prijs van het product vul je in zonder €-teken of EUR in de omschrijving
  • Je kan maximum 100 producten uploaden per taal. Hou er dus rekening mee dat je enkel relevante producten in de .XLS of .CSV file plaatst.

Heb je geen Google Feed, geen zorgen. Consumenten kunnen je aanbieding/ promotie ook terugvinden in het handelaren overzicht. Zie puntje 3.

Deadline: 16 november

Heb je een aantal producten waarop je een leuke korting kan aanbieden, of heb je een generieke promotiecampagne lopen? Geef hiervoor dan een korte omschrijving op in de voorziene velden. Werk je met een kortingscode? Vergeet dan zeker niet de Actie Code in te vullen en deze vanaf 18 september te activeren op je webshop.

Gelieve dit aan te vullen voor 16 november. Waarom? myShopi, het grootste promo-platform van België zal jouw actie mee op hun promopagina plaatsen tijdens Local Day om zo nog meer tractie naar je webshop te genereren. We moeten de gegevens doorgeven aan hen op 16 november ben je dus niet in orde dan kunnen we jammer genoeg jouw actie niet zichtbaar maken op myShopi.be.