Home Handleiding Aanbieding en Productpromoties

In deze sectie kan je je aanbieding neerpennen & je producten toevoegen aan de hand van een product feed.  

1. Algemene aanbieding 

Zorg voor een aantrekkelijke promotie en een duidelijk omschrijving. We raden aan om steeds met een leuke, unieke kortingscode te werken die creatief inspeelt op de dag waaraan je deelneemt. Zo geef je de consument die shopt tijdens één van de dagen het gevoel dat zij een exclusieve korting krijgen. Natuurlijk is het ook interessant voor jou om te kunnen tracken hoeveel consumenten er met de kortingscode geshopt hebben tijdens het verkoopsmoment. 

Bekijk hier de how-to video.

2. Product Feeds

Info over productfeeds

We laten niet enkel de deelnemende webshops met hun aanbieding zien op het platform, consumenten kunnen ook via de zoekfunctie naar specifieke producten op zoek. Daarom is het belangrijk dat je ook producten uploadt in het systeem. We bieden je 2 verschillende opties aan om dit te doen. 

  • Google Shopping Feed: Heb je reeds een Google Merchant Account en weet je je weg daar een beetje. Maak dan van daaruit een lijst met maximum 100 producten die jij wil promoten tijdens het verkoopsmoment. Deze kan je in de vorm van een Google XML url invullen. 
  • Heb je problemen met het uploaden van producten? Je kan hier een voorbeeld downloaden van XLSCSV of Google Spreadsheet here. Opgelet! De titels, volgorde en hoeveelheid van kolommen moeten gerespecteerd worden zoals ze in het voorbeeld staan. Gebruik je Google Feed? Je kan ook hiervoor naar onze voorbeelden kijken om te vergelijken of jouw bestand exact overeen komt met onze files.

*Belangrijke informatie voor wanneer je de vooropgemaakte XLSCSV of Google Spreadsheet wil gebruiken:

  • Gebruik dezelfde lay-out als opgegeven in het voorbeeld (bijkomende kolommen en velden creëren of benamingen veranderen aanvaardt het systeem niet)
  • de ID mag geen speciale tekens bevatten, enkel cijfers.
  • De prijs van het product vul je in zonder €-teken of EUR in de omschrijving. We gaan er natuurlijk wel vanuit dat je in € handelt.
  • Je kan maximum 100 producten uploaden per taal. Hou er dus rekening mee dat je enkel relevante producten in de .XLS of .CSV file plaatst.
  • Vergeet zeker niet je kortingsvelden in te vullen. Producten zonder korting staan een beetje sneu tussen de vele aanbiedingen van de andere webshops.

Bekijk hier de how-to video.